Kristillisten virhearvio

Maanantai 9.2.2009 klo 17:20 - Jussi Saramo


Maataloustukia vastustava ja vähemmistön oikeuksia puolustava Euroopan liberaaliryhmä näyttää pienenevän peräti kahdella suomalaisella mepillä. Kyselyn mukaan sekä RKP että Keskusta menettäisivät paikan.

Tämä on sääli kun samalla kokoomus näyttäisi pitävän paikkansa. Kahdesta isosta oikeistoryhmästä parlamentissa liberaalit on inhimillisempi. Kokoomuksen euroryhmän ihmiskuva tuntuu olevan jostain 1800-luvulta. RKP on usein ihan oikeasti liberaali, Suomen mittakaavassa konservatiivisen keskustan mukanaolo liberaaleissa taas tuntuu huonolta vitsiltä.

Homma ei ole kuitenkaan näin yksinkertainen. Kokoomuksen ja Vasemmistoliiton äänestäjät ovat melko varmoja äänestämisestään. Muilla on vaikeampaa. Kristillisten ja perussuomalaisten vaaliliitto näyttäisi voittavan yhden paikan, mutta tokkopa sentään.

Juuri tänään eräs kristillisdemokraatti sanoi äänestävänsä vasemmistoa, koska ei halua tukea ulkomaalaisvastaisen perussuomalaisen pääsyä parlamenttiin. Etenkin jos Jussi Halla-Aho on ehdolla, siirtyvät kristilliset äänestämään puolueita joilta löytyy enemmän lähimmäisenrakkautta.alpit.jpg


Kommentit

17.2.2009 13:48  Hannu Kärkkäinen "Perushannu"

Olen pitänyt sinua asialinjaisena kaverina, mutta lainaamaani tekstiä soisin sinun itse tutkivan tarkemmin, oletko tosiaan samaa mieltä mitä kirjoitat.
"Juuri tänään eräs kristillisdemokraatti sanoi äänestävänsä vasemmistoa, koska ei halua tukea ulkomaalaisvastaisen perussuomalaisen pääsyä parlamenttiin. Etenkin jos Jussi Halla-Aho on ehdolla, siirtyvät kristilliset äänestämään puolueita joilta löytyy enemmän lähimmäisenrakkautta."

Itse kuulun perussuomalaisiin, enkä tunnista tuota asiaa muaalta kuin tiettyjen tahojen arvosteluna. Itse mainitset Uuden Suomen plokissa pakolaispolitiikkaan liittyen, että se on liian ohutta.

19.2.2009 12:30  Jussi Saramo

Hannu: uskon etteivät kaikki perussuomalaiset ole rasisteja, eivätkä yritä kerätä halpoja irtopisteitä maahanmuuttajien kustannuksella. Hienoa jos sinä et halua toimia niin.

Valitettavasti puolueesi linja näyttää olevan toinen. Ympäri maata puoluetoverisi toimivat juuri siten. Eduskuntaryhmäkin toimi halpamaisesti ulkomaalaislain käsittelyssä.

Oletko ajatellut, että olet mahdollisesti väärässä puolueessa?


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini