Aikaa hengähtää

Perjantai 30.11.2007 klo 22:52 - Jussi Saramo


Kiire on helpottanut. Olen ehtinyt pitkästä aikaa töissä jopa miettimään tulevia strategioita ja toimintamuotoja. Joskus on tuntunut siltä, että kun vaan tekee satanen lasissa juttuja, ei ehdi miettimään koko homman järkevyyttä.

Vastikevapaita en kuitenkaan ole ehtinyt pitämään pois, mutta senkin ehdin tekemään joulukuussa, jotan elämä näyttää olevan hyvin hallinnassa. Saattaa vaan käydä taas niin, että kun sitä vapaa-aikaa yllättäen tuleekin, ei tiedä mitä sillä tekisi.

En sentään ole toimistolle päässyt homehtumaan kuluneella viikollakaan. Keskiviikkona puhuin Vantaalla Vasemmistonuorten uusien jäsenten illassa. Torstaina illalla valitsimme Vasemmistonuorille uuden tiedottajan ja Liberon päätoimittajan. Tänään aamulla olin Nuorisoasuntoliiton syyskokouksessa, ja illalla puhumassa "Opi perusasiat -kurssilla".

hector.jpgEhdin eilen myös Hectorin keikalle vanhempieni ja siskon kanssa. Mahtavaa oli kuulla kaikki ne vanhat upeat biisit, ja nähdä kuinka vanha vielä jaksaa.

Huomenna menen vielä takaisin puhumaan perusasiat -kurssille, ja sen jälkeen suuntaan Turkuun vanhan ystävän karonkkaan.


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini